banner_SKG.jpg

BESTELLEN

BESTELLEN

Betalen

Studio klein geluk maakt gebruik van de mogelijkheid om te betalen via iDeal. Ben je niet in de gelegenheid te betalen via iDeal (bijvoorbeeld bij een bestelling vanuit België), kan dit via een andere manier geregeld worden. Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de pagina CONTACT.
 

Cadeauservice

Is je bestelling een cadeau dan verstuurt studio klein geluk alles mooi ingepakt en voorzien van een kaart met jouw persoonlijke boodschap. Bij het afronden van je bestelling is hier de mogelijkheid toe om dit aan te geven. Je kunt hier dan het verzendadres invullen en de boodschap voor op de kaart.
 

Verzenden

Wanneer je producten in het winkelwagentje plaatst berekent deze automatisch de verzendkosten.
Studio klein geluk doet haar best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. We maken gebruik van PostNL. Je bestelling wordt na ontvangst van je betaling binnen 3 werkdagen zorgvuldig verpakt aangeboden bij PostNL.
 
Er bestaat ook de gelegenheid om je cadeautje naar familie of vrienden in het buitenland te laten versturen. Bij het het afronden van je bestelling kan je verschillende landen opties aangeven. LET OP! In Europa gelden drie verschillende tarieven kijk goed bij welk tarief het land van bestemming hoort.
 
Europa 1
België
Denemarken
Duitsland
Frankrijk
Italië
Luxemburg
Oostenrijk
Spanje
Verenigd Koninkrijk
Zweden
 
Europa 2
Bulgarije
Estland
Finland
Hongarije
Ierland
Letland
Litouwen
Polen
Portugal
Roemenië
Slovenië
Slowakije
Tsjechië
 
Europa 3
Albanië
Andorra
Bosnië-Herzegovina
Canarische Eilanden
Cyprus
Faeröer
Gibraltar
Griekenland
Groenland
IJsland
Kanaaleilanden
Kroatië
Liechtenstein
Macedonië
Malta
Moldavië
Montenegro
Noorwegen
Oekraïne
San Marino
Servië
Turkije
Vaticaanstad
Wit-Rusland
Zwitserland
 
Wereld
Australië
Brazilië
Canada
China
Curaçao
Hongkong
Israël
Japan
Marokko
Nederlandse Antillen
Nieuw-Zeeland
Rusland
Suriname
Verenigde Staten
Zuid-Afrika

Retourneren/ruilen

Onze producten worden met de grootste aandacht en zorg gemaakt. Ben je desondanks niet tevreden met (een deel van) je bestelling, dan kan je deze artikelen binnen 5 werkdagen na ontvangst van de bestelling retourneren. Dit is echter alleen mogelijk als je hier voorafgaand via info@studiokleingeluk.nl melding van maakt (graag ook de reden van retour vermelden, zodat studio klein geluk de producten en service kan verbeteren). Na ontvangst van de retourzending zal studio klein geluk het betaalde bedrag binnen 30 dagen terugstorten op je bankrekening.
• Let op! De kosten voor een retourzending zijn voor rekening van de klant.

Lees hier meer over in de Algemene voorwaarden.