banner_SKG.jpg

GASTENBOEK

GASTENBOEK

“Hoi Kim,
Ik heb vrijdag de kaartjes opgehaald en gelijk op de bus gedaan, ik krijg veel positieve reacties en foto’s waar familie en vrienden het molentje neerzetten, echt geslaagd!”
Marlinde 09/06/2014
 

“Hoi Kim,
Bedankt voor je super service! Het nieuwe bordje is erg mooi. Zo kan ik weer dagelijks genieten van mijn lievelingsspreuk!”
Mirjam 31/05/14
 

“Hoi Kim,
Wilde even een mailtje sturen om je ENORM te bedanken voor het mooie kaartje. Wat een grote glimlach verscheen er op mijn gezicht toen Ferry het liet zien. We hebben al leuke reacties gehad en maken zeker reclame voor je! We komen je vast nog een keer tegen, dan kun je hem in levende lijve bewonderen. Maar eerst… herstellen en ook elkaar leren kennen. Tot gauw en nogmaals bedankt.”
Irene 28/01/14
 

“Hallo Kim,
De bordjes zijn binnen…..SUPERLEUK!!!!n ook zo leuk ingepakt!! Echt een cadeautje… En zo handig die haakjes achterop. Ik was al op zoek geweest naar ‘ophangsysteem’ maar dit is helemaal prima!! Klein dingetje is dat ik 2 gele teksten heb en in mijn beleving had ik van elke kleur maar 1….ik mis eigenlijk de mintgroene…. Kan ook goed zijn dat ik het verkeerd heb opgeschreven….. Volgend bordje dan maar groen… Heel erg bedankt voor alle moeite en succes met je ‘studiokleingeluk’……”
Carla 14/01/14
 

“Beste Kim,
Vandaag heb ik het pakketje ontvangen. Graag wil ik u mijn complimenten maken omdat alles er verzorgd en prachtig uit ziet. Het is helemaal af. Erg inspirerend om te zien. En natuurlijk een cadeau om het op deze wijze te mogen ontvangen. De prachtige borden zullen een mooie plek vinden in onze woning. Bedankt voor het de extra kaarten gefeliciteerd met het interview.”
Fleur 10/01/14
 

“Hoi Kim,
Ze zijn al aangekomen vandaag! Wat zijn ze prachtig geworden, heel mooi!
Het uitpakken was al een feestje! Mooie doosjes, leuke details. Ze hebben een mooi plekje gekregen in onze hal.”
Elles 04/01/14
 

“Hi Kim,
Paardje is inmiddels aangekomen! Super! Ga m lekker kado geven van het weekend.
Bedankt en tot de volgende keer.”
Ilse 13/09/13
 

“Hallo Kim,
Wat zijn de bordjes mooi geworden!! Ik ben er heel blij mee.
Zaterdag ga ik oma blij maken en vandaag heb ik mijn zus en mijn moeder er blij mee gemaakt.
Dank je wel voor dit kleine grote geluk dat ik hen heb kunnen geven.
Een lieve groet”
Kristel 12/06/13
 

“Hallo kim,
Vandaag heb ik de tas ontvangen.Hartstikke leuk gedaan.
Bedankt daarvoor!!”
Evelyn 18/05/13
 

“Hallo Kim,
Bedankt voor de mooie bordjes, ze staan erg leuk! En het feest begint al met het uitpakken, wat heb je dat creatief gedaan, complimenten!”
Carine 13/03/13
 

“Hallo Kim,
Via deze weg erg bedankt voor het mooie bordje. Prachtig verpakt. Ontvanger was er erg blij mee en het bordje heeft een ereplaats gekregen.”
Carola 16/02/13
 

“Hallo!
Wilde nog even zeggen dat ik erg gelukkig word van mijn nieuwe bureaustoel : ) Succes nog de komende dagen op de Woonbeurs!
Ciao”
Vanessa 27/09/12
 

“Owwwwww…wat ben ik blij met die leuke tas die ik vdaag bij de post kreeg! Dankjewel!
Xal ‘m goed gebruiken ;)”
Manon 28/07/12
 

“Hoi Kim,
We krijgen allemaal leuke reacties op ons unieke geboortekaartje.”
Joke 21/07/12
 

“Beste Kim,
even een berichtje om te laten weten dat de bordjes goed zijn aangekomen en er prachtig uit zien!
Dank voor de mooie verpakking + toegevoegde kaarten, erg leuk!”
Femke 23/04/12
 

“Beste Kim,
Pakketje is gisteren in goede orde aangekomen. Mijn vrouw was er (heel) blij mee en was erg te spreken over de wijze waarop het ingepakt was.
Dus ik ga je site een beetje in de gaten houden. Dank.”
Ad 04/04/12
 

“Beste Kim,
Wat een ontzettend leuk concept is Studio klein geluk! Vorig weekend lag er een briefje van de postbode dat ik een pakketje bij mijn buurvrouw kon afhalen. Ik kon even niet bedenken dat ik onlangs iets besteld had, maar werd blij verrast met dit pakketje. Het was een feest om te ontvangen en uit te pakken, dat vonden de poezen ook. Je hebt het heel goed verzorgd, het ziet er zo mooi uit en dan heb je het cadeau nog niet eens gezien. Want ik vind de dingen die je maakt erg mooi, lief en grappig.
Ik heb het cadeau, een blij bordje met Vandaag is mijn lievelingsdag, gekregen van mijn zusje. Ontzettend lief.
Het is heel fijn om te merken dat je van het ontvangen van zo’n mooi pakketje zo blij kunt worden. Hartelijk dank voor dit klein geluk momentje!
Ik verwijs op mijn blog (alledaagsmooi.blogspot.com) naar jouw website. Verder heb ik foto’s van de ontvangst, uitpakproces en natuurlijk het cadeau gepubliceerd.
Heel veel succes en plezier met het maken van mooie dingen en Studio klein geluk!”
Rita 10/03/12
 

“Hoi Kim,
de bordjes zijn vrijdag al aangekomen, wat heb je dat toch snel gedaan. Maar belangrijker, ze zijn erg goed ontvangen!
Zowel mijn vriendin als mijn zus vonden het een grote verrassing en werden er helemaal blij van! Ze vonden de verpakking zelf al een cadeautje. Je hebt echt oog voor detail. Super mooi! De bordjes krijgen een mooi plekje in het huis. Mijn vriendin zag het pakje en zei: Het is alleen voor mij, heb jij niet zo’n pakje gekregen?
Ze vond het sneu voor mij, maar toen ze de kaart zag wist ze genoeg. Mijn zus was niet thuis toen de postbode langskwam en zag het bestelbriefje op de deurmat liggen.
Zij dacht, wat heb ik in godsnaam besteld. Enkhuizen? Lichte stress. Toch grappig wat een pakje met de mens kan doen… Mijn zus heeft sinds kort een weblog, alledaags mooi. Ze wil foto’s van de bordjes (en de verpakking) ook op haar weblog zetten. En natuurlijk zal ze jouw website melden. Misschien krijg je het nu extra extra druk. Nogmaals erg bedankt!”
Ineke 06/03/12
 

“Lieve Kim,
Deze week was ik jarig en heb ik de tas cadeau gekregen. Ik ben er zo ontzettend blij mee en wat is hij mooi gemaakt!”
Tina 17/02/12
 

“De bordjes zijn weer prachtig. Ik ga mijn vriendinnen ermee verrassen. Bedankt!”
Ellentine 02/12/11
 

“Hallo Kim!
Bijna vergeten, maar ik wil nog even melden dat ik de bordjes alle 5 goed heb ontvangen. Het ziet er helemaal geweldig uit, ben er enorm blij mee en trots op! En wat zijn ze leuk verpakt opgestuurd. Heel erg mooi…. Succes verder!”
Geeske 26/11/11
 ”

“Hoi kim,
ik heb het pakketje gisteren ontvangen, superleuk bordje mijn vriendin zal er wel blij mee zijn. bedankt.”
Joyce 23/11/11
 

“Hoi Kim,
Bedankt voor de mooie bordjes! Ben er super blij mee! Ze passen zoals je kunt zien erg mooi bij elkaar.”
Janneke 03/11/11
 

“Hallo Kim,
Ik heb je bordje ontvangen. Het ziet erg heel erg leuk uit! Ga ‘m zaterdag aan een vriendin geven voor haar nieuwe huisje. Ze zal er, weet ik zeker, heel blij mee zijn. Bedankt.”
Carola 06/09/11
 

“Dag Kim,
Alles is goed aangekomen en ziet er erg goed uit! Bedankt voor de kaartjes en de leuke berichtjes.”
Henk & Margriet 29/08/11
 

“dank voor het prachtige pakketje, we zijn er erg blij mee!”
Maud 25/08/11
 

“Dag Kim,
Vandaag werd mijn bordje bezorgd, zat al heel mooi ingepakt dus het voelde echt als een cadeautje aan mezelf! Zoals gehoopt bleek de
donkerste kleur paars precies de kleur van mijn slaapkamermuur, dus dat gaat helemaal fantastisch staan! Hartelijk dank,”
Sandra 20/08/11
 

“Hartelijk dank voor de snelle service, het is een schattig bordje!”
Joke 17/08/11